3 motive sa cauti jocuri gratis

Intr-adevar, nu este foarte frumos sa cauti jocuri gratis si sa le eviti pe cele care cer o anumita suma de bani pentru a iti permite sa le joci. Totusi, daca iti place foarte mult unul dintre aceste jocuri pe care le vei incerca, poti oricand dona cativa bani in contul producatorului lui, astfel incat sa simti ca ai rasplatit munca celor care l-au facut. Totusi, in acest articol vei gasi 3 motive pentru care este mai bine sa cauti jocuri gratis cu care sa iti pierzi timpul, decat sa te indrepti spre cele care costa.

Jocuri gratis – motiv #1

Pentru cei care cer bani pentru un joc, acesta a devenit o marfa, iar tu un potential cumparator. In schimb, cei care fac jocuri gratis nu doresc sa se imbogateasca din asta, ci o fac doar din pasiune. De aceea, nu vor incerca sa te ademeneasca prin tot felul de tehnici de vanzare, nu vor incerca sa implementeze sisteme care sa induca dependenta psihica, nu iti vor trimite zeci de spamuri in mail atunci cand vei decide ca nu mai vrei sa le joci jocurile.


jocuri gratis


Jocuri gratis – motiv #2

Un alt motiv, foarte important, de altfel, este ca ai posibilitatea de a testa atat cat simti tu nevoia diferite jocuri gratis si mai apoi sa platesti, tot cat doresti, celui care l-a facut. In cazul altor jocuri, exista o perioada de proba de cateva zile, timp care nu este vreodata suficient ca sa descoperi daca intr-adevar iti place jocul sau nu. In plus, ai posibilitatea sa alegi cati bani sa dai pe jocul tau si nu ti se impune un pret standard pe care, poate, nu ti-l permiti.

Jocuri gratis – motiv #3

Daca esti pasionat de cautarea bugurilor si erorilor de cod, atunci trebuie sa incerci sa faci asta si pentru jocuri gratis! In general, cei care le fac nu isi permit sa angajeze game testeri, asa ca sunt mult mai receptivi la mail-urile care le vin de la jucatori. Cine stie – poate ca descoperind suficiente bug-uri, vei fi invitat, chiar, sa faci parte din echipa de programatori ai celui care a creat jocul. In cazul companiilor mari care vand jocuri, mail-urile care semnaleaza bug-uri sau sugestii sunt, adeseori, trecute cu vederea. Si chiar daca ar fi vazute, cel mai probabil ti s-ar multumi frumos, ti s-ar spune ca mesajul tau va fi luat in considerare si, apoi, nu vei mai auzi nimic de la ei. Ti-am oferit suficiente motive constructive ca sa cauti jocuri gratis noi? Sper ca da, pentru ca, in mod sigur, asta este ultima tendinta a consumatorilor: sa se distanteze de marile companii producatoare si sa se orienteze spre oamenii independenti, care au avut idei bune si au vrut sa le impartaseasca lumii, prin jocuri gratis.